Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dybstegte rejer med kokos

Dybstegte rejer med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :





Ingredienser:
150 g.store rejer
 
 Dej:
1 æg
1.5 spsk.hvedemel
2 spsk.kokosmel
1.5 spsk.vand
 
 Friturestegning:
 Olie
 


Opskrift:

Rejerne fordeles på 8 spyd

Dej:
Ægget piskes luftigt. Mel, kokosmel og vand røres i.

Dyp spydene i dejen.

Varm fritureolien op i en lille gryde f.eks en lille kasserolle. Der skal være 5-6 cm olie. Check om olien er varm med et lille stykke franskbrød. Bliver det gyldent på 1-2 min., er olien tilpas varm.

Spydene stilles på skrå ned i olien, så den øverste del af spydet stikker op over grydens kant. Steges 2-3 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 19418 gange,
og udskrevet 420 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mille  -  2012-01-22 15:03:16
En der har en god opskrift på en pina colada sovs?


  -  2008-07-25 05:18:23
jeg elsker dem med pina colada sovs


  -  0000-00-00 00:00:00
lærer hansen: i skolekøkken med 10 årige. Festligt og velsmagende.


  -  0000-00-00 00:00:00
sprød, lækker, uhm


karoline  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder da ret fed men det der med kokos ved jeg ikke helt endnu