Æbler i creme 2
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Halve, skrællede æbler uden kernehus koges møre i sukkerlage, afkøles og fyldes med gelé i hulrummet. De drysses med Vanille. Mælken koges. Æggeblomme, sukker og cremepulver røres sammen. Lidt af mælken dryppes i. Jævningen røres i resten af mælken, og cremen gives et opkog. Den afkøles og kan evt. blandes med flødeskum, før den hældes rundt om æblerne.
|
|
Opskriften er vist 8959 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne