piskefløde, pisket til skum2 dl. piskefløde, pisket til skum
Opskrift:
De skyllede bananer flækkes på langs med en skarp kniv. Banankødet pilles forsigtigt ud, skæres i terninger og marineres i sukker og citronsaft. Appelsin- og æbleterninger blandes i. Kort tid før anretningen blandes flødeskummet i frugten. Salaten fyldes i halve bananskaller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(20 stemmer)
Opskriften er vist 13647 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 behøver man at skylle bananerne? kan man ikke bare skrælle dem og så skære dem i tern??
- 0000-00-00 00:00:00 Jeg vil mene at der er til 2 personer
mehran azizi Herning - 0000-00-00 00:00:00 hvor mange pers. er den til
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider