Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æbler i slåbrok I

Æbler i slåbrok I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Butterdej af 125 g hvedemel (1/2 portion)
4 æbler
 
 Fyld:
1 spsk.sukker
1 tsk.kanel
10 g.smør
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 tesukker
 


Opskrift:

Butterdejen rulles ud i 2 mm’s tykkelse og deles i 4 kvadrater. Æblerne skrælles. Kernehuset bores ud. Æblerne fyldes med sukker, kanel og smør og stilles på dejen, der foldes sammen om æblet. Æblerne stilles på smurt plade med dejfolderne ned mod pladen, pensles og drysses med sukker. Bagetid: 20-50 min. - afhængig af æblernes størrelse og fasthed - ved 200 gr. Store æbler bages længere ved lavere temperatur - 175 gr.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10461 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu