Æbler i slåbrok I

Æbler i slåbrok I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Butterdej af 125 g. hvedemel (0.5 portion)
4 æbler
 
 Fyld:
1 spsk.sukker
1 tsk.kanel
10 g.smør
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 tesukker
 
Opskrift:
Butterdejen rulles ud i 2 mm’s tykkelse og deles i 4 kvadrater. Æblerne skrælles. Kernehuset bores ud. Æblerne fyldes med sukker, kanel og smør og stilles på dejen, der foldes sammen om æblet. Æblerne stilles på smurt plade med dejfolderne ned mod pladen, pensles og drysses med sukker. Bagetid: 20-50 min. - afhængig af æblernes størrelse og fasthed - ved 200 gr. Store æbler bages længere ved lavere temperatur - 175 gr.


karakterer:
Opskriften er vist 12038 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu