Kanellagkage

Kanellagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kanelbunde:
65 g.smør eller margarine
65 g.sukker
0.5 sammenpisket æg
65 g.hvedemel
0.25 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
 
 Fyld:
300 g.tyk, sød æblemos
1 tsk.romessens eller 0.5 dl rom
 evt. 2-3 spsk. hakkede mandler
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
2-3 spsk.sukker
1 tsk.kanel
 
Opskrift:
Rørt dej:
Ingredienserne røres sammen i den nævnte rækkefølge og fordeles i 3 smurte lagkageforme.

Bagetid:
ca. 10 min. ved 225 gr i forvarmet ovn.

De afkøles på rist og lægges sammen med æblemos tilsat rom og hakkede mandler. Kagen dækkes med letsødet flødeskum og drysses let med kanel.





karakterer:
Opskriften er vist 26000 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu