Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet entrecôte med vinbjergsneglesmør

Grillet entrecôte med vinbjergsneglesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.smør
 saft af 1/2 citron
1 spsk.dijonsennep
5 fedhvidløg
1 bdt.persille
4 løg
4 rødløg
1 bdt.timian
3 spsk.olie
400 g.nye kartofler
3 stilkeløvstikke
2 entrecôtes af oksehøjreb
1 ds.vinbjergsnegle
1 bdt.rucola salat
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smørret røres blødt med salt, citronsaft, sennep, presset hvidløg og hakket persille. Det er en god idé at røre kryddersmørret i god tid, så det når at trække smag fra krydderierne. Løgene pilles og koges i letsaltet vand i ca. 10 min. Herefter afkøles og halveres løgene og stikkes med timian og pensles med olie. De nye kartofler skrubbes og forkoges i ca. 10 min. Herefter pakkes kartoflerne portionsvis i hver sit stykke bagepapir med lidt smør, salt og løvstikke med en snor om. Kartoflerne bages færdige på grillen i ca. 10 min. Entrecôtes grilles ved middel varme, til de er medium stegt, ca. 2 - 3 min. på hver side. Samtidig bages/grilles løgene med timian og salt. Vinbjergsnegle lægges i et ildfast fad, og kryddersmørret kommes over. De skal enten i ovnen ved 200° eller direkte på grillen til smørret bruser, og sneglene er gennemvarme. Hvis der steges på udendørs grill, kan alt steges på grillen, og sneglesmørret kan ligeledes varmes på grillen i det ildfaste fad. Når bøfferne er færdige, skæres de i skiver og overhældes med sneglesmør og snegle. Det hele serveres sammen med rucola, citronsaft, de bagte løg og kartofler med løvstikke. Tip! Når man griller entrecôtes, er det bedst, hvis de har en pæn tykkelse på ca. 5 cm. Det sikrer en god stegeskorpe og samtidig bevares en god saftspænding i kødet. Entrecôtes grilles 6 - 8 min. på hver side og hviler 6 - 8 min. Hvis du ikke er til snegle, kan de undlades.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (215 stemmer)

Opskriften er vist 18693 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu