Salat med grillede, marinerede skinkestrimler

Salat med grillede, marinerede skinkestrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Salat med grillede, marinerede skinkestrimler, billede 4 Salat med grillede, marinerede skinkestrimler, billede 1 Salat med grillede, marinerede skinkestrimler, billede 2 Salat med grillede, marinerede skinkestrimler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinkestrimler
2 spsk.tomatpure konc.
1 spsk.olie (gerne en god olivenolie for smagens skyld)
1 spsk.akaciehonning
2 spsk.hvidvinseddike
5-10 bladeSalvie, frisk eller 0.5 tsk. tørret
 havsalt
 friskkværnet sort peber
1 bk.salatblanding
150 g.sukkerærter
1 bdt.friske grønne asparges
1 orange peberfrugt
 
Opskrift:
Skinkestrimler marineres i min. 30 min. i en blanding af tomatpuré, olivenolie, akaciehonning, hvidvinseddike, finthakket salvie samt salt og peber, hvorefter de grilles 2-3 min. på hver side. Salat og grøntsager skylles grundigt, tørres og rives/skæres i mindre stykker og blandes med de grillede skinkestrimler.





karakterer:
Opskriften er vist 24207 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-20 23:15:02
Som det ses så brugte vi grillpande i stedet for åben grill, for skinkestrimler vil nemt kunne falde igennem risten og ned i kullene.