Grillede, marinerede medailloner med pestokartofler

Grillede, marinerede medailloner med pestokartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 medailloner af svinefilet
 
 Marinade:
1 citron saft heraf
1 dl.hvidvin
1 spsk.olivenolie
1 finthakket rødløg
½ finthakket fennikel
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 
15-20 mellemstore aspargeskartofler
 
 Pesto:
50 g.pinjekerner
50 g.parmesanost
 saft af ½ citron
2 spsk.olivenolie
2 pt.basilikum, frisk
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Marinaden blandes, og medaillonerne lægges ned i denne, så de er helt dækkede, i minimum en time, før de grilles. Medaillonerne grilles 2 - 5 min. på hver side, alt efter hvor varm grillen er. Kartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver. Ingredienserne til pestoen blendes, og kartoffelskiverne vendes i. Retten serveres med en god blandet salat. Pestoen fra kartoflerne fungerer fint som dressing til salaten.


karakterer:
Opskriften er vist 16629 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu