Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persisk yoghurtsuppe

Persisk yoghurtsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Persien

PersienIndsendt :





Ingredienser:
1 l.vand/bouillon
250 g.hakket lamme- eller oksekød
1 lilleløg, finthakket
1 l.yoghurt naturel
2 dl.ris
1 bundtforårsløg i tynde ringe
 Evt. lidt spinat i tynde strimler
2 dl.kikærter, udblødt natten over
 salt
 peber


Tilbehør:
Serveres med varme flutes til.
Opskrift:

Kikærterne koges i vand tilsat salt 30-40 min.

Hakkekødet og det hakkede løg æltes sammen med salt og peber. Kødet formes til små kødboller på størrelse med en stor hasselnød.

Vandet sættes over, bouillonterningen tilsættes (suppen må gerne være ret salt da der skal 1 l yoghurt i). I vandet kommes ris og små kødboller. Suppen koger til risen er mør, ca. 20 min.

Derefter kommes kikærterne i og suppen koger ca. 5 min. Så kommes forårsløg og evt. spinat i, det koges med indtil grøntsagerne er faldet sammen. Til sidst tilsættes yoghurt.

Nu er det vigtigt at suppen IKKE kommer til at koge, da den så vil skille og komme til at smage surt.

Smag suppen til med salt/bouillon.

Serveres med varme flutes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 14000 gange,
og udskrevet 203 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lea M  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en utrolig lækker suppe. Især med græsk eller tyrkisk yoghurt