Grillede laksesteaks med aspargessalat

Grillede laksesteaks med aspargessalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillede laksesteaks med aspargessalat, billede 4 Grillede laksesteaks med aspargessalat, billede 1 Grillede laksesteaks med aspargessalat, billede 2 Grillede laksesteaks med aspargessalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 laksesteaks
1 limefrugt
 havsalt
 peber
 
100 g.rucolasalat
1 rødløg
12 cherrytomater
0.5 bdt.broccoli
12 grønne asparges
 
 Dressing:
2.5 dl.fromage frais naturel 0.5%
1 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1  tsk.rørsukker
 havsalt
 peber
2 fedhvidløg
 blandede finthakkede krydderurter
 
Opskrift:
Laksesteaks overhældes med limesaft og krydres med salt og peber, hvorefter de grilles ca. 3 min. på hver side.

Rucola skylles og blandes med rødløg i tynde både, halve cherrytomater, små broccoli buketter og friske asparges i 3 cm lange stykker.

Dressingen blandes og serveres til salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 64389 gange,
og udskrevet 1999 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-22 20:20:37
Tilføj lidt dijon sennep til dressingen. Det giver lidt 'bid' i smagen og passer godt til rucola.

  -   2008-12-07 10:08:09
På billedet har vi brugt en kold kajun kartoffelsalat som ekstra tilbehør