Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanille Cremeis

Vanille Cremeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 l.Fløde
3 heleÆg
2 Æggeblommer
1/2 stangVanille
65 g.sukker
 


Opskrift:

De hele Æg og Æggeblommerne piskes kraftigt med Sukkeret.

Fløden (1/2 Piskefløde og 1/2 Sødmælk, 2/3 Piskefløde og 1/3 Sødmælk kan anvendes) koges med den flækkede Vanille i 10 Min. og hældes i det sammenpiskede Æg og Sukker.

Alt hældes nu tilbage i Gryden og piskes igen, indtil det staar på Kogepunktet. Cremen hældes hurtigt og under stadig piskning igennem en Sigte og piskes atter, til den er kold. Herefter frysning.

Tips:

Til Vanille Cremeis kan, naar Cremen er frossen, tilsættes raa Frugt, f. Eks. knuste Jordbær, Hindbær el. lign. Hvis Frugten er syrlig, maa Sukker tilsættes efter Smag. Hvis Cremeisen ikke nedpakkes efter frysning i Maskine, bør Frugten først tilsættes Cremen lige før Anretning.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22672 gange,
og udskrevet 377 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-04-05 13:48:01
Man kan ikke bruge piskefløde, hvis den skal køres på maskine, så "gryneer den" - Fedtet i fløden bliver til smør Brug derfor fløde 13% (kaffefløde) eller sødmælk