Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Patlican Yemegi

Patlican Yemegi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
200 g.skært lammekød
2 løg
800 g.auberginer
1 grønchilifrugt
1 rødeller grøn peber
20 g.margarine
400 g.hakkede flåede tomater
1 tsk.paprika
2 tsk.salt
 


Tilbehør:
bulgur og yoghurt.
Opskrift:

Kød, løg og auberginer skæres ud i terninger.
Chilifrugt og peber renses, for kerner og hakkes fint.

Kød, løg, aubergine, chilifrugt og peber svitses i margarine.
De øvrige ingredienser tilsættes og retten småkoger under låg i ca. 35 min.

Kan serveres med bulgur og yoghurt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9752 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu