Mælken koges med chokolade og kakao. Den udblødte husblas vrides op og tilsættes. Æggeblommer og sukker røres hvide, lidt af chokolademælken hældes heri, og det hele varmes til kogepunktet under omrøring. Efter afkøling tilsættes den piskede fløde og de stivpiskede hvider.
Anrettes i glasskål.
Cremesauce, kogt eller rå, kan serveres til.
Man kan tilsætte 2 blade husblas mere, og vende buddingen ved anretningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 12773 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
- 2011-08-11 23:43:09 Den virker ikke, og er ikke til at forstå
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider