Aïoli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, i begyndelsen dråbevis, siden i en tynd stråle. Pisk indtil en tyk mayonnaise.
Børst og skrab muslingerne rene. Kasser de muslinger der ikke er helt lukkede. Skyl muslingerne grundigt i koldt vand. Åbn muslingerne og kom en spsk. aioli i hver muslingeskal.
Grill muslingerne indtil aïolien smelter og server straks med et godt brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 27118 gange, og udskrevet 569 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider