Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte torskepakker

Fyldte torskepakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.torskefilet
 salt
 
 Fyld:
250 g.frisk spinat
16 ternfetaost
2 storetomater
4 sølvpapir á ca. 40 cm.
 olie til pensling
 
 Tilbehør:
2 squash
400 g.blandet salat
1 citron
500 g.groft brød
 
 marinade:
1 citron
½ tsk.mild paprika
10 bladefriskhakket basilikum
 


Tilbehør:
Groft brød.
Opskrift:

Fisk:
Læg spinaten i en gryde med låg, og damp den 1-2 min.

Pensl 4 stykker sølvpapir med en anelse olie. Fordel halvdelen af spinaten på sølvpapiret. Skær torskefileten i 4-5 cm brede stykker. Fordel torskefileterne på spinaten, og drys lidt salt på fisken. Fordel resten af spinaten, smuldret fetaost og til sidst tomatskiver på fisken. Drys lidt salt og peber på. Luk pakkerne tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem 20-25 min. ved jævn varme.
Bemærk! Vend ikke pakkerne!

Tilbehør:
Skær squash i 2 cm skiver. Rør marinaden, og vend sguashskiverne heri. Grill dem på grillristen ca. 6 min. ved siden af fisken.

Skær salaten i strimler, og pres citronsaften over. Brug væden fra fisken som sovs.

Tips:

Fiskepakkerne kan også tilberedes i ovnen ved 220° 20- 25 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 28114 gange,
og udskrevet 920 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu