Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Enebærgrillede foreller

Enebærgrillede foreller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 foreller
4 heleenebær
1 tsk.salt
½ tsk.peber
1 spsk.hakket persille
3 spsk.mel
 


Opskrift:

Forellerne drysses med salt, trækker en 1/2 time.

Aftørres og drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem minutter på hver side på havegrillen. Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør.

Forslag til dip:
Cremefraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og crème fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum).

Forslag til tilbehør:
Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10077 gange,
og udskrevet 341 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu