Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Navarin med lam og sommergrønt

Navarin med lam og sommergrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebov
4-5 friske gulerødder
1 løg
4 forårsløg
2 porrer
 friske krydderurter
3-4 nye kartofler (mellemstørrelse)
300 g.grønærter
 smør
 hvedemel
 evt. piskefløde
 


Opskrift:

Lammeboven skæres i firkantede stykker, ca. 1x1 cm.

Grøntsagerne renses og skæres også i mindre stykker.

I en gryde brunes lammekødet godt i smør og drysses med mel. Vend det hele godt i gryden og kom vand ved, så det lige dækker.

Lad det småkoge en halv times tid, inden grøntsagerne (undtagen ærterne) kommes ved sammen med friskhakkede krydderurter. Det hele simrer ved svag varme i yderligere 15-20 minutter, indtil grøntsagerne er akkurat møre.

Ærterne kommes ved og varmes igennem. Tilsæt evt. lidt piskefløde til sidst for at give farve og runde smagen af.
Drys med friskhakket persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4682 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu