Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lækker sauce til vildt

Lækker sauce til vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 hakket løg
 syltede grønne peberkorn
1 laurbærblad
3 enebær
3/4 fl.tør hvidvin
3/4 l.god vildtfond
 piskefløde
 
Opskrift:
Smørret smeltes, og de hakkede løg sauteres af sammen med laurbærblade, enebær og syltede grønne peberkorn, uden at det tager farve.

Hvidvin tilsættes og koges ind til det det halve, tilsæt vildtfonden og kog det igen ind til det halve. Tilsæt så piskefløde og kog det jævnt eller jævn den, så den bliver cremet.

Tilsæt syltede grønne peberkorn efter behag, og kom eventuelt en klat smør i lige før den serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15378 gange,
og udskrevet 376 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu