Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengsreder

Marengsreder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.æggehvider
2 dl.sukker
100 g.hasselnøddekærner
1 tsk.vaniellesukker
 
 


Opskrift:

Æggehviderne piskes meget stive. Sukker tilsættes gradvis under piskning. Nødderne hakkes med fint og tilsættes sammen med vanillien. Dejen sprøjter ud m. diameter på ca 8 cm på smurt nagepapir.

Resten af dejen kommes i sprøjtepose og der sprøjtes en kant rundt p åhverbund.

Bundene bages 1 time og 15 minutter ved svag varme (125 grader).

Kan evt. serveres med hindbærmousse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14548 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pjuske  -  2011-07-15 22:11:39
rigtig god ide med ikke at piske nødderne i. men vend dem evt. i flormelis inden de vendes i. god opskrift ellers.


  -  2009-06-07 15:53:27
opskriften er udemærket, men hvis der skal nødder i, så lad være med at piske dem i, så blir det hele flydende. Vend dem i.