Lammespid

Lammespid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.lyse rosiner
500 g.fårefars
100 g.smuldret franskbrødskrummer
1 æg
1 fedpresset hvidløg
1 tsk.stærk karry
1 tsk.salt
0.5 tsk.marsala
 groftkværnet peber
1 løg
 
Opskrift:
Rosinerne udblødes i vand i ca. 1 time og hældes til afdrypning i en sigte.

Kødet røres med rosiner, franskbrødskrumme, æg, hvidløg, salt og krydderier. Løget skæres i tynde skiver.

Farsen formes til 8 aflange boller, der stikkes på 4 spid skiftevis med løgene.

Lægges på en rist over bradepanden. Grilles ved 275 grader på midterste ovnribbe 5-7 min. på hver side.

Serveres med Ris, evt. kogt i bouilion og små ærter.


karakterer:
Opskriften er vist 6380 gange,
og udskrevet 192 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu