Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oste fra Auvergne

Oste fra Auvergne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Hjælp / Forklaring

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Hjælp / Forklaring
 


Opskrift:

Franske oste fra Pyrenæerne:
Cantal og Fourme d´Ambert




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14983 gange,
og udskrevet 260 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne  -  2007-08-28 11:38:48
Anders- det er jo ikke Babettes gæstebud.


Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan med fordel servere en emmentaler på en sjov måde. Tag og skær en lille firkantet stav af emmentaler, pak den ind i filodej, pensl med lidt æg og bag det i en 200 grader varm ovn til filodejen er sprød og østen smeltet. Sammen med osten serveres druer og frisk frugt.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Desværre ikke meget beskrivelse af denne opskrift, men den skulle altså indgå i menuen til babettes gæstebud. Skulle der være nogen der har kendskab til yderliger må i meget gerne skrive det som kommentar her.