Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebærsaft

Kirsebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.kirsebær
 kerner af ¼ af kirsebærrene
350 g.sukker pr. l siet saft
 vand
 
Opskrift:
Kirsebærrene udstenes og kommes i en gryde sammen med vandet, ca. 2/3 dækket. Koges i ca. 20 min. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 29094 gange,
og udskrevet 488 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Louise  -  2016-02-18 08:05:44
Jeg brugte søde kirsebær og udstenede ikke. Synes det blev meget sødt, vil nok bruge mindre sukker næste gang.

Per  -  2011-07-11 15:00:23
Mener ikke det er nødvendigt at udstene bærene, ej heller at blende eller mose dem. De skal nok gå i stykker under kogningen.

Tobias  -  2011-07-06 15:23:26
Jeg valgte ikke at udstene men derimod at mase dem i gryden og derefter sigte det hele og tilsætte citron. Synes selv det blev meget godt :)

Stine  -  2010-07-19 13:51:37
rigtig god. Jeg valgte ikke at udstene bærerne og blende dem lidt i stedet.

Benny faurholdt  -  2009-07-25 10:59:21
Er sukkermængde, beregnet ud fra de søde bær?--eller bær beregnet (sure) til syltning---

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal de 1/4 af kernerne ??

ole  -  0000-00-00 00:00:00
det er godt