Blandet frugtsaft
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
|
|
Opskriften er vist 54946 gange,
og udskrevet 703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Sally Torp - 2018-06-15 11:18:31 Jeg koger mit saft og tilsætter til sidst en teske atamon pr 4 - 5 kg frugt, skyller flaskerne i kogende vand, hælder den varme saft på og lukker tæt (patentprop flasker).Så holder saften i minimum 1 år ude i skuret, hvor der er køligt Lone Houlind. - 2018-06-01 12:50:07 Hvis flaskerne skylles i Atamon, hvor længe kan saften så holde sig i Køleskabet ? På forhånd mange tak. anonym - 2009-06-23 12:52:48 en god drik! nyder den uden for i den dejlige sommer sol. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne