Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret lammegryde II

Marineret lammegryde II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.benfri lammekød
200 g.små løg
 smør til stegning
1 dl.bouillon
1 spsk.maizena
 salt
 Peber
 
 Marinade:
2 dl.rødvin
1 spsk.salatolie
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.25 tsk.rosmarin
0.5 tsk.salvie
0.25 tsk.timian
1 fedhvidløg
1 løg
 
Opskrift:
Skær kødet i tern. Pil løgene.

Bland alle ingredienserne til marinaden. Læg løg og kød i marinaden og lad det stå i 3-4 timer.

Hæld marinaden fra og lad kød og løg dryppe godt af. Brun kød og løg i lidt smør i stegegryden. Hæld lidt marinade og bouillon ved og lad kødet småstege i ca. 20 min., eller til alt er mørt.

Rør maizena ud med lidt vand og jævn saucen hermed. Lad saucen koge igennem og smag til med salt og peber.

Server med kogte kartofler og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7597 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu