Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skovridergårdens kirsebær

Skovridergårdens kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.modne, sorte kirsebær
750 g.sukker
2 dl.rom
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få min. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11763 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu