modne, sorte kirsebær1000 g. modne, sorte kirsebær
750
g.
sukker750 g. sukker
2
dl.
rom2 dl. rom
1/2
tsk.
Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon1/2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få min. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12010 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider