Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærmousse

Kirsebærmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 bladehusblas
2 dl.piskefløde
1 dl.kirsebærvin
1 lille glassyltede kirsebær
 


Opskrift:

Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til opblødning; regn med ca. 8 minutter. Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft. Pisk fløden til skum. Lun ½ dl af den fra siede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet. Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag. De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14017 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu