Kirsebærmousse

Kirsebærmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Husblas, blade
2 dl.piskefløde
1 dl.kirsebærvin
1 lille glassyltede kirsebær
 
Opskrift:
Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til opblødning; regn med ca. 8 minutter.

Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft. Pisk fløden til skum.

Lun ½ dl af den fra siede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet. Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag.

De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 17586 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu