Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebærkage I

Kirsebærkage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kirsebærkage I, billede 4 Kirsebærkage I, billede 1 Kirsebærkage I, billede 2 Kirsebærkage I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æg, delte
150 g.sukker
2 tsk.vanillesukker
50 g.hvedemel
50 g.maizenamel
1.5 tsk.bagepulver
4 spsk.kakao
 
 Fyld:
400 g.udstenede kirsebær
4 dl.piskefløde
 evt. 2 spsk kirsebærlikør
 
 Pynt:
 Chokoladekrymmel
 cocktailbær
Opskrift:
Pisk æggeblommerne, vanillesukker og sukker til let skum. Sigt mel, bagepulver, maizenamel og kakao sammen. Pisk æggehviderne stive. Æggehvidemassen vendes i æggeblommemassen. Drys melblandingen i lidt efter lidt og rør det hele forsigtigt sammen. Fyld massen i en springform (22 cm). Glat overfladen med en dejskraber og bag kagen i en forvarmet ovn på midterste ovnrille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35-40 min.


Den afkølede kage tages ud af formen og skæres igennem. De afdryppede kirsebær fordeles på den ene bund. Stænk evt. bunden med lidt af saften.

Pisk fløden til skum og tilsæt evt. 2 spsk. kirsebærlikør. Fordel 2/3 af flødeskummet over kirsebærrene, læg den anden bund over. Resten af flødeskummet smøres på toppen og kanten af kagen. Drys chokoladekrymmel på kagen og pynt med cocktailbær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26042 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu