Mørk kirsebærkage

Mørk kirsebærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 glaskirsebær
100 g.mandler
100 g.nøddekerner
200 g.margarine
250 g.sukker
6 æg
1 citron, reven skal heraf
½ tsk.stødt kanel
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
200 g.mørk chokolade
 
 kakao
 sukker eller flormelis
 
Opskrift:
Hæld kirsebærene i en sigte og lad dem dryppe godt af. Mal mandler og nødder. Rør margerine og sukker godt sammen. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Tilsæt citronsaft. Bland kanel, mel og bagepulver og vend det forsigtigt i sammen med mandler og nødder. Smelt chokoladen, lad den svale og rør den i. Pisk æggehviderne meget stive. Rør ca. 1/3 i dejen for at blødegøre den, og vend forsigtigt resten i. Kom dejen i velsmurt springform (24-26 cm i diameter). Læg kirsebærene på dejen. Bag kagen 1-1¼ time ved 175º. Lad kagen blive kold. Sigt et lag cacao over den kolde kage. Læg en kageserviet (med huller) over og drys med sukker eller sigt flormelis over. Fjern servietten, så er der et fint mønster. Fryse-egnet.


karakterer:
Opskriften er vist 9545 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu