Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærsovs

Kirsebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 15 minutter

Indsendt :


Kirsebærsovs, billede 4 Kirsebærsovs, billede 1 Kirsebærsovs, billede 2 Kirsebærsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.syltede kirsebær (drænet vægt)
5 dl.sødet kirsebærsaft
2.5 dl.vand
0.125 citron
 kanelstang
50 g.kartoffelmel
 


Opskrift:

Saften sigtes fra kirsebærrene, og der spædes til med sødet kirsebærsaft op til en liter saft. Saft, vand citronskiver og hel kanel blandes og koges igennem og derefter jævnes saucen med kartoffelmel eller maizena rørt op i lidt saft.

Kan evt. smages til med kirsebærlikør eller rom, må ikke koge herefter.

Saucen sigtes over de syltede kirsebær og serveres lun til risalamande.

Tips:




Beskrivelse:
Kirsebærsovs til risalamanden



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 72343 gange,
og udskrevet 1243 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-07-20 13:40:48
Jeg står med en ordentlig bunke kirsebær og vil stolt dem så de kan bruges til jul. Jeg har en udstener men kan ikke se nogle opskrifter hv,or bærrene er udstenet. Det kunne da være rart at være fri for at skulle spytte sten fra.


birgitte  -  2009-09-03 09:02:20
Kan det fryses?


Kaj-Ole og Kirsten  -  2009-08-21 09:25:52
Vi lavede denne kirsebærsovs til en Julefest! Mmmmmmh! MUMS! den smagte bare fantastisk godt! Kaj-Ole og Kirsten, 61 år, Aalborg


bassemin  -  2007-12-21 19:13:49
har skrevet et suplement til kirsebærsovsen, men.. fik det skrevet under risalamande, så kik der


Lise Huus  -  2007-12-17 17:57:16
ved i godt at det er meget svært at få fat i kirsebær i detalhandelen og saften ikke kan fåes mere. sidste jul ville jeg næmlig se lave alt men det var da godt nok svært at få fat i det man skal bruge, så jeg måtte selv lave en kirsebærsaft


Jeanette  -  2007-07-29 08:42:39
Kan man bruge friske kirsebær med samme resultat?


Per  -  2006-12-23 11:16:44
Der kan da vist godt være mere end 4 personer om denne portion?