Frossen yoghurt med kirsebær

Frossen yoghurt med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.sødmælksyoghurt
1 dl.sødmælk
1 Vaniljestang
2 æggehvider
7 spsk.flormelis
220 g.syltede kirsebær (drænet vægt)
 
Opskrift:
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud i mælken. Varm mælken forsigtigt op sammen med den tømte vanillestang. Mælken må ikke koge. Lad mælken køle af 10 min. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk lidt mere. Rør den afkølede mælk og yoghurten i æggehviderne. Hak kirsebærrene groft og vend dem forsigtigt i ismassen. Frys isen 2 timer, og tag den så ud og pisk den igennem med håndmixeren. Frys den færdig; det tager sandsynligvis til næste dag. Isen tages ud af fryseren og piskes igennem 15 min inden servering. Stil den tilbage i fryseren indtil servering. På billedet er isen anrettet i kugler og med pynt af krøller af hvid chokolade. De laves ved at smelte hvid chokolade, komme den smeltede chokolade i et lille kræmmerhus af papir og sprøjte den ud på bagepapir. Det kan også gøres med en spiseske, hvis man er lidt fiks og hurtig på fingrene.

karakterer:
Opskriften er vist 20998 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-17 10:49:34
Er det bare en naturel yoghurt

  -   2011-11-26 19:57:49
Benjamin, man kan jo også sagtens købe yoghurt fra en ko som har det færdeligt. Der er en grund til at økologi er mere dyrt! Og det er skam også bedre! Utroligt der kan være spørgsmåltegn til sådan noget.

  -   2009-05-27 20:54:53
Hvorfor i alverden skulle det dog være økologisk yoghurt? Almindelig yoghurt er (mindst) lige så godt - og koster det halve :)