Kirsebæris med chokolade
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red: |
|
|
Tag ca. 100 g kirsebær fra til pynt og udsten resten. Kom dem i en gryde med sukker og vand og kog dem igennem i 5 min. Pisk æggeblommerne sammen med majsstivelsen i en tykbundet gryde. Tilsæt kirsebærkompotten og pisk over svag varme, til cremen er let og fyldig og netop når kogepunktet. Hæld cremen i en skål og lad den afkøle.
Pisk fløden til skum og vend den i kirsebærcremen sammen med grofthakket chokolade. Fyld parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
Anret isen på et fad og pynt med flødeskum og/eller friske kirsebær.
|
|
Opskriften er vist 20281 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer - 2015-12-13 10:41:45 Kan man bruge kirsebærsovs i stedet for at fremstille kirsebærkompot som beskrevet her? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne