Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebæris med chokolade

Kirsebæris med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kirsebær
100 g.sukker
½ dl.vand
4 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk.majsstivelse
 dl.piskefløde
75 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Tag ca. 100 g kirsebær fra til pynt og udsten resten. Kom dem i en gryde med sukker og vand og kog dem igennem i 5 min. Pisk æggeblommerne sammen med majsstivelsen i en tykbundet gryde. Tilsæt kirsebærkompotten og pisk over svag varme, til cremen er let og fyldig og netop når kogepunktet. Hæld cremen i en skål og lad den afkøle. Pisk fløden til skum og vend den i kirsebærcremen sammen med grofthakket chokolade. Fyld parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 6 timer. Anret isen på et fad og pynt med flødeskum og/eller friske kirsebær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17939 gange,
og udskrevet 484 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-12-13 10:41:45
Kan man bruge kirsebærsovs i stedet for at fremstille kirsebærkompot som beskrevet her?