Vanilleis med honningstegte kirsebær

Vanilleis med honningstegte kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
½ l.vaniljeis
250 g.faste røde og søde kirsebær
2 spsk.honning
1 spsk.smør
2 spsk.kirsch ( klar kirsebærvin, rom eller citronsaft
 
Opskrift:
Skyl kirsebærrene og lad dem dryppe af og udsten dem. Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let. Kom smør på panden og rør smør og honning sammen. Vend kirsebærrene i blandingen og kog dem godt igennem. Tag bærrene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig. Skrab nu med en stor ske æg af vaniljeisen og anret dem i kolde glas. Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt. Dekorer med en myntekvist eller citronmelisseblade. Serveres med det samme.


karakterer:
Opskriften er vist 9262 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu