Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanilleis med honningstegte kirsebær

Vanilleis med honningstegte kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ l.vanilleis
250 g.faste røde og søde kirsebær
2 spsk.honning
1 spsk.smør
2 spsk.kirsch ( klar kirsebærvin,rom eller citronsaft
 


Opskrift:

Skyl kirsebærene og lad dem dryppe af og udsten dem. Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let. Kom smør på panden og rør smør og honning sammen. Vend kirsebærene i blandingen og kog dem godt igennem. Tag bærene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig. Skrab nu med en stor ske æg af vanilleisen og anret dem i kolde glas. Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt. Dekorer med en myntekvist eller citronmeliseblade. Serveres med det samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7641 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu