faste røde og søde kirsebær 250 g. faste røde og søde kirsebær
2
spsk.
honning 2 spsk. honning
1
spsk.
smør 1 spsk. smør
2
spsk.
kirsch ( klar kirsebærvin,rom eller citronsaft2 spsk. kirsch ( klar kirsebærvin,rom eller citronsaft
Opskrift:
Skyl kirsebærene og lad dem dryppe af og udsten dem.
Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let.
Kom smør på panden og rør smør og honning sammen.
Vend kirsebærene i blandingen og kog dem godt igennem.
Tag bærene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig.
Skrab nu med en stor ske æg af vanilleisen og anret dem i kolde glas.
Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt.
Dekorer med en myntekvist eller citronmeliseblade.
Serveres med det samme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8536 gange, og udskrevet 148 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider