Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebær i cognac

Kirsebær i cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.syltekirsebær
600 g.sukker
5 dl.cognac
 
Opskrift:
Kirsebærrene må være hele og uden pletter. De skylles, afdryppes og tørres godt, før de lægges i glas og rystes godt sammen.

Sukker og cognac røres sammen, til sukkeret er opløst, og hældes over kirsebærrene. Bærrene skal være helt dækket af lagen.

Glasset eller krukken lukkes straks og stilles mørkt og køligt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17614 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu