Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær i cognac

Kirsebær i cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.syltekirsebær
600 g.sukker
5 dl.cognac
 


Opskrift:

Kirsebærrene må være hele og uden pletter. De skylles, afdryppes og tørres godt, før de lægges i glas og rystes godt sammen.

Sukker og cognac røres sammen, til sukkeret er opløst, og hældes over kirsebærrene. Bærrene skal være helt dækket af lagen.

Glasset eller krukken lukkes straks og stilles mørkt og køligt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16445 gange,
og udskrevet 299 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu