Skovriderens kirsebær

Skovriderens kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.modne, sorte kirsebær
750 g.sukker
2 dl.rom
0.5 tsk.konserveringspulver
 
Opskrift:
De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få minutter. Syltetøjet skummes, tilsættes konserveringsmiddel og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i rengjorte glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 13673 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu