Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skovriderens kirsebær

Skovriderens kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.modne, sorte kirsebær
750 g.sukker
2 dl.rom
½ tsk.konserveringspulver
 
Opskrift:
De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få minutter. Syltetøjet skummes, tilsættes konserveringsmiddel og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i rengjorte glas, der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11176 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu