Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skovriderens kirsebær

Skovriderens kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.modne, sorte kirsebær
750 g.sukker
2 dl.rom
½ tsk.konserveringspulver
 


Opskrift:

De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få minutter. Syltetøjet skummes, tilsættes konserveringsmiddel og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i rengjorte glas, der lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10474 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu