Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydrede kirsebær

Krydrede kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kirsebær
 
 lage:
3 dl.lys vineddike
600 g.sukker
12 helenelliker
4 heleallehånde
2 tsk.atamon
 


Opskrift:

Skyl kirsebærrene. Klip halvdelen af stilken af og læg bærrene i et glas eller en krukke. Kog en lage af vineddike, sukker og krydderier under omrøring til sukkeret er opløst. Skum og hæld den kogende lage over bærrene, og lad dem trække 2 døgn. Hæld lagen fra og giv den et opkog og tilsæt atamon. Hæld igen lagen over kirsebærrene og luk til med det samme. Lad kirsebærrene trække et par uger før der spises af dem. Velegnet til røget kød, pateer og som snacks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10428 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu