Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærsuppe med mynte

Kirsebærsuppe med mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.sure kirsebær
 dl.vand
1-1½ dl.sukker
6 mynteblade, friske
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Skyl kirsebærrene og fjern stenene med en lille kniv eller en blomsterpind. Læg kirsebærrene i en kasseroll, hæld vand og sukker på og kog bærrene i 5-6 min. Skum dem eventuelt. Kom mynten i kasserollen og kog kirsebærrene til de revner og derefter et øjeblik mere. Rør kartoffelmelet ud i vandet og hæld det i suppen i en fin stråle under omrøring. Lad suppen koge 5-6 sek og derefter køle. Servér suppen i dybe tallerkner eller i en stor skål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10905 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

allesø  -  2009-08-04 14:40:56
super god opskrift! men vi prøvede at komme 3-4 stk. ingefær, 15-20 blade mynte og lidt etra sukker i...og mums det var lækkert!