Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sagosuppe, rød

Sagosuppe, rød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
¾ litervand
60 g.sago gryn
 skal af 1/2 citron
1/4 - 1/2 litersaft
50 g. rosiner, svesker eller kirsebær
 sukker efter smag
 


Opskrift:

Vandet bringes i kog. Grynene drysses i under omrøring. Valsede gryn koges 2-5 min., knækkede sago gryn koges 20-40 min. efter finheden. Citronskallen koges med. Suppen smages til med saft. Skoldede rosiner, udblødte svesker eller syltede kirsebær gives et opkog deri. Sukker og evt. Vanila tilsættes efter smag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17715 gange,
og udskrevet 285 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2016-01-07 08:40:14
Jeg køber sagogryn i spar, ellers kan bruges Tapioca Pearls fra asiatiske købmænd


Kirsten Johansen  -  2016-01-04 14:27:17
Hvor kan man døbe sago gryn???


anette   -  2009-07-30 22:49:29
sago gryn kan man få i brugsen


inger.harbo  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor kan jeg købe ægte sagogryn?