abrikos- eller kirsebærmarmelade1 dl. abrikos- eller kirsebærmarmelade
Pynt: Pynt:
150
g.
overtrækchokolade150 g. overtrækchokolade
Opskrift:
Chokoladen smeltes sammen med smør eller margarine over vandbad. Sukkeret drysses i. Derefter tilsættes æggeblommer, Vanila og mel, og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Dejen kommes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn ca. 50 min. ved 180 gr. Afkøles og deles i 2 lag og lægges sammen med abrikos- eller kirsebærmarmelade. Overtrækchokoladen smeltes over vandbad, og kagen overtrækkes hermed.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(18 stemmer)
Opskriften er vist 11012 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider