Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Henkogte kirsebær

Henkogte kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Til 1 liter glas beregnes:
 
700 g.bær med sten
 
 Lage:
2 dl.vand
250 g.sukker eller 1 kg udstenede bær,
350-450 g.sukker
 


Opskrift:

Frugt og evt. lage fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved 85 gr i vand eller ved 140 gr i ovn. Langsom opvarmning og afkøling.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22402 gange,
og udskrevet 328 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu