Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rå kirsebærsaft

Rå kirsebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.sure syltebær
500 g.sukker
1 tsk.citronsyre
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

Bærrene skylles, hvis det er nødvendigt. Bær, sukker, citronsyre og Atamon lægges i en krukke, der dækkes til og stilles koldt/køleskab 1 døgn. Der røres dagligt i syltetøjet, til sukkeret er smeltet og saften er klar. Saften hænges til afdrypning i en saftpose 1/2 - 1 døgn og fyldes på Atamonskyllede flasker, der lukkes til dagen efter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12331 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu