Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt kirsebærsaft

Kogt kirsebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Saftdrik

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.røde eller sorte kirsebær
2 dl.vand
 
 Til hver liter saft:
 
350 g.sukker
1/4 tsk.Atamonpulver eller 1/2 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede bær og vandet bringes langsomt i kog og koges ved svag varme, til bærrene safter. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret tilsættes, og saften gives et hurtigt opkog. Atamon røres i. Saften fyldes i varme, Atamonskyllede flasker, der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13239 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu