Kogt kirsebærsaft

Kogt kirsebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Saftdrik

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.røde eller sorte kirsebær
2 dl.vand
 
 Til hver liter saft:
350 g.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede bær og vandet bringes langsomt i kog og koges ved svag varme, til bærrene safter. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret tilsættes, og saften gives et hurtigt opkog. Atamon røres i. Saften fyldes i varme, Atamonskyllede flasker, der lukkes.


karakterer:
Opskriften er vist 14127 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu