Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt kirsebærsaft

Kogt kirsebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Saftdrik

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.røde eller sorte kirsebær
2 dl.vand
 
 Til hver liter saft:
 
350 g.sukker
1/4 tsk.Atamonpulver eller 1/2 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

De skyllede bær og vandet bringes langsomt i kog og koges ved svag varme, til bærrene safter. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret tilsættes, og saften gives et hurtigt opkog. Atamon røres i. Saften fyldes i varme, Atamonskyllede flasker, der lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12504 gange,
og udskrevet 284 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu