Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebær i krydder-eddike

Kirsebær i krydder-eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.syltebær
250 g.farin
1/2 tsk.nelliker
1/2 tsk.kanel
1/2 tsk.muskat
10 friske esdragonblade eller 1/2 tsk. tørrede
1/2 litereddike
1 tsk.Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
Bærrene skylles, udstenes og lægges i en krukke med sukker og krydderier. Eddiken hældes over og stilles koldt. Atamon tilsættes og der røres med mellemrum nogle dage, til sukkeret er smeltet. Krukken dækkes med et klæde og lukkes dagen efter. Syltetøjet skal stå mindst 14 dage, før smagen kan bedømmes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10764 gange,
og udskrevet 175 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu