Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebær i rom

Kirsebær i rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.sylte-kirsebær
750 g.sukker
1 dl.rom
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
Bærrene udstenes. Bær og sukker hældes lagvis i en Atamonskyllet krukke/glas. Rom og Atamon tilsættes. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 28276 gange,
og udskrevet 533 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vangsborg  -  2012-07-31 15:48:30
Når krukken er stillet koldt, skal der omrøres dagligt indtil sukkeret er opløst. :-) Så giver sidste sætning mening igen. Opskriften ser ud til at være fra den gamle grønne syltebog ;-)

Helle  -  2009-07-30 14:23:14
Der står heller ikke noget om, hvor længe det skal stå i køleskabet...

Tine  -  2008-08-07 10:34:14
Sidste sætning giver ikke mening, idet der ikke tidligere står noget om omrøring!