Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær i rom

Kirsebær i rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.sylte-kirsebær
750 g.sukker
1 dl.rom
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

Bærrene udstenes. Bær og sukker hældes lagvis i en Atamonskyllet krukke/glas. Rom og Atamon tilsættes. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26755 gange,
og udskrevet 518 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vangsborg  -  2012-07-31 15:48:30
Når krukken er stillet koldt, skal der omrøres dagligt indtil sukkeret er opløst. :-) Så giver sidste sætning mening igen. Opskriften ser ud til at være fra den gamle grønne syltebog ;-)


Helle  -  2009-07-30 14:23:14
Der står heller ikke noget om, hvor længe det skal stå i køleskabet...


Tine  -  2008-08-07 10:34:14
Sidste sætning giver ikke mening, idet der ikke tidligere står noget om omrøring!