Råsyltede kirsebær

Råsyltede kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.højrøde kirsebær
1 spsk.eddike eller 2-3 spsk. kirsebærvin
750 g.sukker
2 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De udstenede bær, eddike eller vin, samt sukker og Atamon drysses lagvis i en krukke/glas. Der røres med mellemrum nogle dage til sukkeret er smeltet, og lagen er klar. Stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.





karakterer:
Opskriften er vist 24161 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-04 14:12:14
Lyde godt . Det skal jeg prøve med mine dejlige kirsebær 🍒