Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råsyltede kirsebær

Råsyltede kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.højrøde kirsebær
1 spsk.eddike eller 2-3 spsk. kirsebærvin
750 g.sukker
1 tsk.Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

De udstenede bær, eddike eller vin, samt sukker og Atamon drysses lagvis i en krukke/glas. Der røres med mellemrum nogle dage til sukkeret er smeltet, og lagen er klar. Stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19101 gange,
og udskrevet 311 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lotte mor Bomholt 👄  -  2018-07-04 14:12:14
Lyde godt . Det skal jeg prøve med mine dejlige kirsebær 🍒