Kirsebærmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede bær udstenes og bringes i kog og koges 10 min.
Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes, drysses i under omrøring og koges med 2 min. Marmeladen skummes og hældes på rene, Atamonskyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 123381 gange,
og udskrevet 2066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Evy Jensen - 2018-07-19 15:59:17 Kan man fryse friske kirsebær ned, og så tage dem op til f.eks marmelade? - 2013-09-03 11:55:11 Duer denne opskrift til sødkirsebær ? Og er mængden af kirsebær udstenet kirsebær ? John - 2013-08-11 14:41:51 Kan man fryse kirsebærene ned lige efter de er plukket og lave marmeladen senere ? Søren - 2011-07-17 12:05:11 Det er super lækker... Hvis man kan lide kirsebær;) Heidi=) - 2009-08-03 20:09:59 Jeg brugte 1,5 kg kirsebær og 1 kg sylesukker... Mumms. Fik 5 mellem store glas. Det er bare godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne