græskarkød eller 500 g melon uden skal og kerner500 g. græskarkød eller 500 g melon uden skal og kerner
500
g.
sukker500 g. sukker
1/2
tsk.
Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon1/2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Kirsebærrene skylles og udstenes. Kirsebær, græskar- eller melonkød, skåret i firkanter eller boret ud med et græskarbor, lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde og stilles lunt, til det safter. Syltetøjet bringes i kog over svag varme og koges sagte 10 min. Atamon røres i. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10240 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider