Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebær-fersken syltetøj

Kirsebær-fersken syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.sure sylte-kirsebær
500 g.modne, friske ferskner
750 g.sukker
1/2 dl.eddike
1 dl.vand
3 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Kirsebærrene udstenes. Fersknerne skoldes, flås og halveres. Stenene fjernes. Ferskenkødet skæres i halve både, blandes med kirsebær, og det meste af sukkeret. Eddike og vand hældes over. Gryden stilles lunt, til det safter. Syltetøjet varmes langsomt, til sukkeret er helt smeltet og koges derpå sagte 15 min. Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses i. Kogetid: 2 min. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11418 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu