Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær-fersken syltetøj

Kirsebær-fersken syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.sure sylte-kirsebær
500 g.modne, friske ferskner
750 g.sukker
1/2 dl.eddike
1 dl.vand
3 tsk.Rød Melatin
 


Opskrift:

Kirsebærrene udstenes. Fersknerne skoldes, flås og halveres. Stenene fjernes. Ferskenkødet skæres i halve både, blandes med kirsebær, og det meste af sukkeret. Eddike og vand hældes over. Gryden stilles lunt, til det safter. Syltetøjet varmes langsomt, til sukkeret er helt smeltet og koges derpå sagte 15 min. Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses i. Kogetid: 2 min. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10702 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu